height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Om oss

NTEX er et av Skandinavias mest ekspansive transportselskaper. Når dere jobber med oss, er vi ikke bare en underleverandør – vi er en engasjert partner som sørger for at deres logistikk og transporter stadig forbedres og finslipes. 

Utfordreren som vokser


Vår grunnlegger og adm. dir. Thomas Ström startet NTEX for å tilby et skandinavisk alternativ på markedet. Gjennom oppkjøp og organisk vekst er NTEX nå et av Skandinavias største privateide spedisjonsfirmaer med over NOK 3,8 milliarder i omsetning. Selskapet eier rundt 1200 trailere for godstransport samt omlastings- og logistikkterminaler og egne trekkvogner. Med over 1 000 medarbeidere og ca. 750 000 oppdrag årlig har vi nødvendige ressurser til å ta hånd om oppdrag i alle skalaer og størrelser.

Nå lengre med NTEX


Våre medarbeideres kunnskap og engasjement er det som driver oss fremover. Vi kombinerer den store bedriftens trygghet og kompetanse med den lille bedriftens fleksibilitet og personlige atmosfære. Vårt allsidige team består av bransjens beste spesialister – de sørger for at dine transporter fungerer optimalt og gir deg full kontroll og godt innsyn gjennom hele transportkjeden. Alt bygger på Thomas Ströms tydelige og sterke forretningsidé: Vi skal utfordre det etablerte markedet med fleksible løsninger som alltid har kunden i fokus.

Vår historie

Her finnes vi – alltid nære, alltid klare

Vi fortsetter å styrke vår tilstedeværelse i Skandinavia og Europa. NTEX har kontor på rundt 15 steder i Europa samt agenter og samarbeidspartnere globalt.

Få varsler om nyheter og tjenesteoppdateringer