height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Effektiv Tredjepartslogistikk: En introduksjon til vår 3PL-tjeneste i Vestby

I hjertet av Vestby ligger vårt imponerende lager, et logistikknutepunkt med lagerkapasitet for mer enn 33.000 paller og 1800 kvm plukkhems. Med mål om å være en ledende aktør innen tredjepartslogistikk (3PL) forstår vi viktigheten av å levere skreddersydde løsninger som møter våre kunders unike behov. Vårt dedikerte team av erfarne medarbeidere er eksperter på å håndtere utfordringene ved logistikk, og vi er stolte av å tilby omfattende tjenester som dekker alt fra lageroppbevaring til distribusjon.
Load more

For ett smidigere globalt samarbeid

NTEX er et globalt selskap som er stolt av sin personlige tilnærming og evne til å løse problemer for kunder – selv når en forhåndsdefinert løsning mangler. For å lykkes med dette er gode relasjoner med industripartnere over hele verden avgjørende.

Ntex Norge på Bygg Reis Deg 2023: Relasjonsbygging som vei til suksess

Ntex Norge har nettopp deltatt på en av Norges største byggevaremesser, Bygg Reis Deg, som ble arrangert fra 18. til 21. oktober. Med en stolt historie som transportør i Norge, har Ntex for første gang deltatt som utstiller på en messe, og fått markert seg som en unik aktør på en av byggebransjens mest betydningsfulle plattformer.

Et år med gassdrevne lastebiler – hverdagsopplevelsen

Som en del av NTEX's bærekraftsinitiativer utvidet vi vår bilflåte med fire gassdrevne kjøretøy i 2022. I oktober samme år ble Dawid Leoss ansatt som sjåfør. Han merker betydelige forskjeller, ikke minst at lastebilen kjører mye roligere enn tilsvarende fossilbrensel-drevne biler.

Tre trinn for vellykkede leveranser

Hva skal kundene gjøre for å sikre en vellykket levering av varer? Det er sannsynligvis like mange svar på dette spørsmålet som det er kunder, men Lars Sandstedt, Traffic Manager (NL+BE+FR+ES) hos NTEX AB, legger vekt på ett ord som har stor betydning.

Get notified about news and service updates