height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Våre tjenester: Innlands­transport

NTEX transporterer alle type varer til og fra alle byer og tettsteder i Norge.Vi frakter stykk- og partigods, komplette laster og farlig gods på bil, tog og båt.
Vår spesialisering er å tilby løsninger innenfor transport av gods som ikke er av standard mål eller vekt og vi har derfor lang erfaring innen frakt av lange lengder og tunge kolli. I tillegg innebærer dette en ekspertise innen håndteringen av denne type gods over vår terminal. Kunder i dette segmentet finner derfor løsninger hos oss som de ikke har funnet hos våre konkurrenter.

Lang erfaring og eget distribusjonsnett

Med lang erfaring og eget distribusjonsnett i Oslo og Østlandet, tilbyr NTEX innhenting med utlevering av gods allerede påfølgende dag til mottaker. Vi tilbyr en komplett transportløsning for din bedrift, privatleveringer til din hjemmeadresse eller nærmeste utleveringssted samt tilhørende tjenester som innbæring etc. Våre distribusjonsbiler har løftelem og kjører hver dag fra vår Vestby terminal med spredningsgods til Oslo og Østlandet. Resten av landet dekker vi gjennom vårt utstrakte nettverk.

Våre kunders behov definerer hvilke produkter vi tilbyr, ikke omvendt.

Som en totalleverandør for våre kunder tilbyr NTEX dessuten løsninger for spesialtransport og expressleveranser; vår fleksibilitet og tilpasningsdyktighet gjør at våre kunders behov definerer hvilke produkter vi tilbyr, ikke omvendt.

Vil du vite mer?

Våre eksperter på innlandstransport er på plass og hjelper deg med å finne en løsning på dine transportbehov.

Kontakt oss

Kundeportal Nshift og EDI

Våre kunder har tilgang til vår NTEX kundeportal. Via denne tilbyr vi full track & trace på sendingene som bookes, tilhørende fraktdokumenter kan printes ut og signerte fraktbrev kan lastes ned. NTEX tilbyr også en fraktberegningsmodul slik at prisen for den bookede sending vises på bookingen.

Våre tjenester

line

Med utgangspunkt i dine behov finner vi optimale løsninger for ditt gods. Fleksibelt og komplett, døgnet rundt, året rundt.

Utlandstransport

Vi fikser alle typer oppdrag. Fra normaltransporter til unike spesialtransporter og tidspressede ekspressleveranser.

Lager & logistikk

NTEX har fokus på å skape fleksible og komplette logistikkløsninger som tilfører verdi for våre kunder.

Sjø-, fly- og togfrakt

Gjennom vårt nettverk får du global rekkevidde, uavhengig av transporttype. Vi tar naturligvis også hånd om tollprosessene.

Prosjektlaster

Kunnskap og erfaring er vårt sterkeste kort når det gjelder å håndtere prosjektlast.

Fortolling og spedisjonstjenester

NTEX tilbyr komplette fortollings- og spedisjonstjenester og sørger til enhver tid for å inneha nødvendig ekspertise og oppdatert kompetanse.

Forsikring av varer - beskytt dine forsendelser

Ntex AS tilbyr våre kunder muligheten for en omfattende, utvidet og pålitelig ekstra forsikring av gods under transport. Med denne forsikringen kan du ha ro i sinnet vel vitende om at dine forsendelsers godsverdi er dekket ved eventuelle skader og tap underveis.