height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Våre tjenester: Sjø-, fly- og togfrakt

Kompetanse til å ta helhetsansvar


NTEXs speditører hjelper deg. Vi har kompetansen til å optimere din globale transportkjede, for både enkeltvise leveranser og større transportoppdrag med en miks av ulike fraktslag. Hos oss finnes det også stor erfaring og ekspertkunnskap når det gjelder prosjektlast, overdimensjonert, tungt, høyt og komplekst. Våre medarbeideres nøyaktighet, årvåkenhet og engasjement borger for problemfrie transporter for deg.

Sjøfrakt med samlasting og ukentlig trafikk

NTEX tilbyr ukentlige ankomster og avganger til og fra alle kontinenter. Takket være avtaler med stort sett samtlige rederier får du all den fleksibiliteten du kan ønske deg. Vi har stor kunnskap om å finne de rette alternativene, tilpasset til din virksomhet. Vi har lang erfaring med sjøfrakt og hjelper deg med å gjennomføre transportene i samsvar med alle krav.

Flyfrakt med korte transittider og sikker håndtering

Når det gjelder flyfrakt, så flyr vi til alle destinasjoner i verden og kan tilby både ukeservice og ekspressfrakt. Hos oss finnes alle ressurser som behøves for sømløs fortolling og leveranse til den endelige destinasjonen. Vår flyavdeling har også stor erfaring med håndtering av farlig gods.

Togfrakt som er pålitelig, prisgunstig og bærekraftig

Togtransport i kombinasjon med andre transportmåter innebærer størst mulig fleksibilitet og miljøvennlighet. Det er et pålitelig alternativ til eksisterende fly-, sjø- og veitransporter mellom Europa og Asia. Med vårt konsept for Silk Road og den transsibirske jernbanen, der vi også kan løse oppgaven med farlig gods, kan du trygt sende gods med jernbane fra Asia til Skandinavia, og omvendt. Vi har direkte kontakt med den russiske jernbanen og togoperatører underveis.

Intermodale transporter – miljømessig og økonomisk lønnsomt

Intermodale transporter innebærer høy fleksibilitet og enkel håndtering. Vi bruker da flere transporttyper for å få frem godset. Lastebil, tog, båt og fly i optimal kombinasjon – en smart løsning som bidrar til å redusere karbondioksidavtrykket og kostnadene ved lange transporter.

Vil du vite mer?

Våre eksperter på sjø-, fly- og togtransport er på plass og hjelper deg med å finne en løsning på dine transportbehov.

Kontakt oss

Logg inn

Håndter dine sjø-, tog- og flytransporter ved å logge inn på kundeportalen.

Våre tjenester

line

Med utgangspunkt i dine behov finner vi optimale løsninger for ditt gods. Fleksibelt og komplett, døgnet rundt, året rundt.

Innlandstransport

NTEX transporterer alle type varer til og fra alle byer og tettsteder i Norge.

Utlandstransport

Vi fikser alle typer oppdrag. Fra normaltransporter til unike spesialtransporter og tidspressede ekspressleveranser.

Lager og logistikk

NTEX har fokus på å skape fleksible og komplette logistikkløsninger som tilfører verdi for våre kunder.

Sjø-, fly- og togfrakt

Gjennom vårt nettverk får du global rekkevidde, uavhengig av transporttype. Vi tar naturligvis også hånd om tollprosessene.

Prosjektlaster

Kunnskap og erfaring er vårt sterkeste kort når det gjelder å håndtere prosjektlast.

Fortolling og spedisjonstjenester

NTEX tilbyr komplette fortollings- og spedisjonstjenester og sørger til enhver tid for å inneha nødvendig ekspertise og oppdatert kompetanse.

Forsikring av varer - beskytt dine forsendelser

Ntex AS tilbyr våre kunder muligheten for en omfattende, utvidet og pålitelig ekstra forsikring av gods under transport. Med denne forsikringen kan du ha ro i sinnet vel vitende om at dine forsendelsers godsverdi er dekket ved eventuelle skader og tap underveis.