height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Våre tjenester: Utlands­transport

Stor kapasitet – men også kontroll på detaljene


Gjennom våre lokale kontor og din kontaktperson er vi aldri langt unna hvis du har spørsmål om en forsendelse. Vi har de faste ressursene som kreves: trekkvogner og trailere for godstransport samt våre egne omlastings- og godsterminaler. Hos oss kan du være sikker på at ditt gods er i trygge hender i NTEXs eget nettverk. Vi har kontroll og gir deg informasjon, hele veien.

Geografisk dekning gir fleksibilitet

NTEXs omfattende nettverk muliggjør raske leveranser med stor presisjon. Vi har ressurser over hele Europa, fra nord til sør, fra øst til vest. Vi står raskt i beredskap om noe uventet inntreffer og kan finne alternative veier for å få frem godset til avtalt tid. Fremfor alt gjør våre ressurser og vår brede geografiske dekning at vi kan ta på oss alle slags oppdrag og implementere nye løsninger på kort tid.

Trygg frakt med profesjonell kundeservice

Mange blir overrasket over hvor smidig logistikk kan fungere når de jobber med en transportpartner som de kan stole på. Vi holder det vi lover og hvis vi ikke kan leve opp til det vi er blitt enige om, sørger vi for å holde dere informerte og finne beste mulige løsning. Via vårt trafikkledelsessystem og din kontakt i NTEX har du alltid mulighet til å kontrollere levert gods og kvitterte fraktsedler.

Intermodale transporter – vi finner det beste alternativet

Intermodalitet betyr at vi bruker flere transporttyper for å få frem godset. Lastebil, tog, båt og fly i optimal kombinasjon. For beste bærekraft og pris kan det være smart å velge tog den lengste strekningen og lastebil den siste biten. Intermodale transporter bidrar til en reduksjon av støy, kø, ulykker og klimapåvirkning.

Vil du vite mer?

Våre eksperter på Utlandstransporter på plass og hjelper deg med å finne en løsning på dine transportbehov.

Kontakt oss

Kundeportal Nshift og EDI

Håndter dine Utlandstransporter ved å logge inn på bokningsportalen. Her får du som bestiller via Nshift godt overblikk over ditt gods og dine forsendelser. Hvis du vil koble opp via EDI, er det også mulig. Kontakt din selger, så forteller vi mer.

Våre tjenester

line

Med utgangspunkt i dine behov finner vi optimale løsninger for ditt gods. Fleksibelt og komplett, døgnet rundt, året rundt.

Innlandstransport

NTEX transporterer alle type varer til og fra alle byer og tettsteder i Norge.

Lager og logistikk

NTEX har fokus på å skape fleksible og komplette logistikkløsninger som tilfører verdi for våre kunder.

Sjø-, fly- og togfrakt

Gjennom vårt nettverk får du global rekkevidde, uavhengig av transporttype. Vi tar naturligvis også hånd om tollprosessene.

Prosjektlaster

Kunnskap og erfaring er vårt sterkeste kort når det gjelder å håndtere prosjektlast.

Fortolling og spedisjonstjenester

NTEX tilbyr komplette fortollings- og spedisjonstjenester og sørger til enhver tid for å inneha nødvendig ekspertise og oppdatert kompetanse.

Forsikring av varer - beskytt dine forsendelser

Ntex AS tilbyr våre kunder muligheten for en omfattende, utvidet og pålitelig ekstra forsikring av gods under transport. Med denne forsikringen kan du ha ro i sinnet vel vitende om at dine forsendelsers godsverdi er dekket ved eventuelle skader og tap underveis.