height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Våre tjenester: Prosjekt­last

Spesialister på prosjektlast


Har din bedrift behov for ekspertise på prosjektlast? Uansett hva dere sender, så hjelper NTEX dere med å gjøre det på en sikker og praktisk måte. Kunnskap og erfaring er vårt sterkeste kort når det gjelder prosjektlast og farlig gods.

Prosjektlast? Vi løser det!

NTEX har en bred portefølje av produkter for alle typer prosjektlast. Vårt kunnskapsrike team finner løsninger og koordinerer uansett om det er høyt, bredt, tungt, har høy verdi eller er standardgods. For oss er nesten ingenting umulig. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Eksperter på transport av farlig gods

Vi er en trygg partner med egen ekspertise på farlig gods. Faktisk så bra at myndigheter benytter våre tjenester. Alle NTEX-speditører har utdanning i håndtering av farlig gods. Dermed kan personalet tilby kvalifisert rådgivning om anvendelsen og tolkningen av bestemmelsene for transport av farlig gods. Rådgivningen gjelder alle transporttyper – vei, sjø, fly og tog.

Vil du vite mer?

Våre eksperter på prosjektlaster og farlig gods er på plass og hjelper deg med å finne en løsning på dine transportbehov.

Kontakt oss

Våre tjenester

line

Med utgangspunkt i dine behov finner vi optimale løsninger for ditt gods. Fleksibelt og komplett, døgnet rundt, året rundt.

Utlandstransport

Vi fikser alle typer oppdrag. Fra normaltransporter til unike spesialtransporter og tidspressede ekspressleveranser.

Innlandstransport

NTEX transporterer alle type varer til og fra alle byer og tettsteder i Norge.

Sjø-, fly- og togfrakt

Gjennom vårt nettverk får du global rekkevidde, uavhengig av transporttype. Vi tar naturligvis også hånd om tollprosessene.

Lager og logistikk

NTEX har fokus på å skape fleksible og komplette logistikkløsninger som tilfører verdi for våre kunder.

Fortolling og spedisjonstjenester

NTEX tilbyr komplette fortollings- og spedisjonstjenester og sørger til enhver tid for å inneha nødvendig ekspertise og oppdatert kompetanse.