height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Andreas Nikolic: Lederskap med kundens behov i fokus

Møt Andreas Nikolic, COO for NTEX Group, en leder med solid erfaring og en visjon om vekst og kundenærhet som definerer hans lederskap. Med nå to år bak seg som COO i NTEX Group er han med på å lede selskapet gjennom stadig skiftende og utfordrende landskap, både innen transportbransjen og i verden generelt.
Load more

NTEX satser på bærekraft: Møt Karolina Skeppner, nyansatt Manager for Bærekraft, Kvalitet og Miljø i NTEX Group

Karolina, vår nyutnevnte leder for bærekraft, kvalitet og miljø i NTEX Group, binger med seg en rik erfaring og et friskt perspektiv inn i NTEX. Med kun tre måneder bak seg har hun allerede dykket ned i utfordrende og spennende oppgaver, og er med på å drive selskapet frem mot en mer bærekraftig fremtid.

Effektiv Tredjepartslogistikk: En introduksjon til vår 3PL-tjeneste i Vestby

I hjertet av Vestby ligger vårt imponerende lager, et logistikknutepunkt med lagerkapasitet for mer enn 33.000 paller og 1800 kvm plukkhems. Med mål om å være en ledende aktør innen tredjepartslogistikk (3PL) forstår vi viktigheten av å levere skreddersydde løsninger som møter våre kunders unike behov. Vårt dedikerte team av erfarne medarbeidere er eksperter på å håndtere utfordringene ved logistikk, og vi er stolte av å tilby omfattende tjenester som dekker alt fra lageroppbevaring til distribusjon.

For ett smidigere globalt samarbeid

NTEX er et globalt selskap som er stolt av sin personlige tilnærming og evne til å løse problemer for kunder – selv når en forhåndsdefinert løsning mangler. For å lykkes med dette er gode relasjoner med industripartnere over hele verden avgjørende.

Ntex Norge på Bygg Reis Deg 2023: Relasjonsbygging som vei til suksess

Ntex Norge har nettopp deltatt på en av Norges største byggevaremesser, Bygg Reis Deg, som ble arrangert fra 18. til 21. oktober. Med en stolt historie som transportør i Norge, har Ntex for første gang deltatt som utstiller på en messe, og fått markert seg som en unik aktør på en av byggebransjens mest betydningsfulle plattformer.

Få varsler om nyheter og tjenesteoppdateringer