height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Effektiv Tredjepartslogistikk: En introduksjon til vår 3PL-tjeneste i Vestby

Published 12 december 2023

I hjertet av Vestby ligger vårt imponerende lager, et logistikknutepunkt med lagerkapasitet for mer enn 33.000 paller og 1800 kvm plukkhems. Med mål om å være en ledende aktør innen tredjepartslogistikk (3PL) forstår vi viktigheten av å levere skreddersydde løsninger som møter våre kunders unike behov. Vårt dedikerte team av erfarne medarbeidere er eksperter på å håndtere utfordringene ved logistikk, og vi er stolte av å tilby omfattende tjenester som dekker alt fra lageroppbevaring til distribusjon.

Fleksibilitet og kundetilpasning:

En av våre fremste styrker er vår evne til å tilpasse oss. Vi gir våre kunder muligheten til å velge selvstendige lagerplasser eller dra nytte av vår helhetlige tilnærming som inkluderer transport, mottak, lagring, plukking og utsendelser. Uansett hvilke behov kundene våre måtte ha, står vi klare til å tilpasse oss og levere løsninger som overgår forventningene.

Logistikkeksperter:

Vårt logistikkteam består av 12 dedikerte medarbeidere som besitter en imponerende ekspertise innen tredjepartslogistikk. Disse fagfolkene har ikke bare omfattende erfaring, men de er også lidenskapelige med tanke på å forstå kundenes behov. Med en kombinasjon av ferdigheter, kunnskap og dedikasjon sikrer vi at hver klient får en skreddersydd løsning som maksimerer effektiviteten og optimaliserer logistikkprosesser.

Omfattende tjenester:

Vi strekker oss langt for å dekke alle aspekter av våre kunders logistikkbehov. Vårt tilbud inkluderer ikke bare lageroppbevaring, men også nøyaktig mottak og sikker lagring. Vi tar stolthet i vår plukk- og utsendelsesprosess, som er designet for å være sømløs og kostnadseffektiv. Uavhengig av bransje eller produkttype, tilbyr vi skreddersydde løsninger som gjør at kundene kan konsentrere seg om kjernevirksomheten sin, vel vitende om at logistikken er i trygge hender.

Velg NTEX

Vår 3PL-tjeneste i Vestby er ikke bare et lager; det er en strategisk partner for bedrifter som ønsker å optimere sine logistikkoperasjoner. Med et dedikert team, imponerende lagerfasiliteter og en forpliktelse til å tilpasse oss kundenes behov, er vi stolte av å være en pålitelig aktør i tredjepartslogistikk. Velg oss, og opplev den sømløse og effektive logistikken din bedrift fortjener.

More news

Få varsler om nyheter og tjenesteoppdateringer