height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Ntex Norge på Bygg Reis Deg 2023: Relasjonsbygging som vei til suksess

Published 23 oktober 2023

Dedikerte medarbeidere bidrar som messepersonell

Ntex Norge har nettopp deltatt på en av Norges største byggevaremesser, Bygg Reis Deg, som ble arrangert fra 18. til 21. oktober. Med en stolt historie som transportør i Norge, har Ntex for første gang deltatt som utstiller på en messe, og fått markert seg som en unik aktør på en av byggebransjens mest betydningsfulle plattformer.

Bygg Reis Deg messen er kjent for å samle bransjens fremste eksperter, innovative selskaper og banebrytende produkter. Vi valgte dette forumet for å styrke vår posisjon i det norske markedet og for å vise bransjen at vi er mer enn bare en transportør. Vår tanke er at synlighet og relasjoner er en god vei mot dette målet.

Helen D. Jacobsen, Salgs- og Administrasjonskoordinator hos Ntex Norge, deler at deltakelsen på Bygg Reis Deg messen er en nøkkelkomponent i selskapets større brandingstrategi. Målet er å bli mer synlige og bedre kjent på det norske markedet. Helen uttrykker sin begeistring over å være en del av denne spennende reisen. «Dette er første gang Ntex Norge deltar som utstiller på en messe, og vi valgte Bygg Reis Deg fordi vi her kan vise oss frem til interessante bedrifter og mulige kunder innenfor flere av våre nedslagsfelt,» sier hun. «Fra trelast til rør til kjøkkenprodusenter, vi ønsker å vise at vi er den profesjonelle totalpartneren som kan håndtere alt fra det vanlige til det ukurante med ekspertise.»

De fire dagene på messen har vært fylt med spenning og muligheter. Ntex har stilt opp med en flott messestand, og våre ansatte har fungert som ambassadører for selskapet. De ansatte har delt av sin kunnskap, snakket om tjenestene og løsningene Ntex har å tilby og hatt hyggelige møter med besøkende og andre utstillere.

Engasjementet er et bevis på at Ntex ikke bare er en profesjonell transportør og logistikk leverandør, men også en partner som forstår viktigheten av personlig kontakt og service. Dette gir ikke bare faglig gevinst, men også en personlig berikelse for de dedikerte ansatte som deltar på messen. Her har vi muligheten til å lære mer om bransjen, forstå kundenes behov og bygge verdifulle forbindelser.

Deltakelsen på Bygg Reis Deg messen har vært vellykket for Ntex Norge. Vi får ikke kun styrket vårt merkenavn, men også demonstrert vårt engasjement for byggebransjen i Norge. Vår første opplevelse som utstiller på Bygg Reis Deg messen har gitt oss mye god erfaring for fremtidige deltakelser.

Vi ser frem til hvordan vi fortsatt skal være med på å forme fremtiden for transport og logistikk i Norge og hvordan vi fremover vil være med på å bygge broer til suksess for oss selv og våre partnere i bransjen.

More news

Få varsler om nyheter og tjenesteoppdateringer