height="1" width="1" style="display:none" src=https://www.facebook.com/tr?id=1171141613474097&ev=PageView&noscript=1

Tre trinn for vellykkede leveranser

Published 27 juni 2023

Hva skal kundene gjøre for å sikre en vellykket levering av varer? Det er sannsynligvis like mange svar på dette spørsmålet som det er kunder, men Lars Sandstedt, Traffic Manager (NL+BE+FR+ES) hos NTEX AB, legger vekt på ett ord som har stor betydning.

1. Informasjon

Først og fremst må viktig informasjon angis tydelig. Dette inkluderer dato, vekt, volum og all annen informasjon som sjåfører og spedisjonsfirmaer trenger å vite. I tillegg bør spesifikke instrukser knyttet til lastestedet, som forespørsler om verneutstyr, samt frakt- og toll dokumenter, kommuniseres. Lars Sandstedt mener at ingen informasjon bør overses, og jo mer informasjon som gis, desto raskere og bedre blir leveringen.

2. Dialog

Fleksibilitet er avgjørende for NTEX. Lars Sandstedt ser på kundenes preferanse for ulike booking metoder som en positiv faktor. Det er ofte best når mottakeren av en bestilling aksepterer kundens foretrukne metode.

«Noen kunder foretrekker standardiserte rutiner, mens andre foretrekker å sende en e-postmelding. Hvis vi finner ut at ytterligere informasjon er nødvendig, kontakter vi enkelt og greit kunden og samler inn nødvendige detaljer. Dialog er ofte nøkkelen til suksess, og det fungerer begge veier,» sier Lars Sandstedt.

3. Få den servicen du fortjener!

Selv om NTEX er et stort selskap, prioriterer vi fortsatt personlig service fremfor alt. Våre trafikkplanleggere er tilgjengelige og gir deg det du trenger. Ikke nøl med å ta kontakt med dem for alle små og store spørsmål du måtte ha. Lars Sandstedt fremhever at personlig service er der NTEX kan overgå konkurrentene.

«Når du bestiller en levering hos oss, vil du ha samme kontaktperson gjennom hele prosessen. Du vil ikke bli henvist til ulike callsentre i forskjellige byer eller land, men bygger et forhold til noen som vil være der med deg hvert steg på veien og ta ansvar for å sikre et vellykket resultat,» avslutter Lars Sandstedt, Traffic Manager (NL+BE+FR+ES) i NTEX AB.

More news

Få varsler om nyheter og tjenesteoppdateringer